marți, 16 iulie 2013

Brioșe cu sana și cârnâciori picanți



O nouă tură de brioşe sărate. Astea, se pare, au cea mai mare trecere la noi în casă. Puteți găsi celelate două rețete ale mele aici și aici iar ale Laurei aici.
 






De data aceasta am folosit cărnăciori picanți și mozzarela și cred că acestă combinație le întrece pe celelalte. Deoarece sunt destul de condimentați cârnăciorii nu am mai pus multe alte condimente ci doar un condiment gata preparat pentru carne de porc (deși cred că mergea și fără).

Peste o parte din brioşe am pus cărnâciori tăiați și astea au fost tare simpatice. Mie aș îmi place, să fie mâncarea simpatică.


Le-am servit și cu smântână pe deasupra, pentru cine dorea.





Ingrediente:
- 500 g făină albă
- 70 g făină de mălai
- 2 lgț seminţe psylium
- 2 lg semințe de in măcinate 
- 2 lgţ praf de copt
- 2 ouă
- 200 g mozzarela
- 200 g cârnăciori uscați, picanți
- sare
- 1 lgț condiment pentru carne de porc
- 420 g sana


Paşii:
1. Se amestecă ouăle cu sana.
2. Se pun condimentele și se amestecă din nou.
3. Se încorporează ingredientele uscate.
4. Se pune caşul tăiat cubulețe și cârnâciorii tăiați feliuțe/cubulețe.
5. Se pune căte o lingură mare de amestec în fiecare cupă din tava de brioșe, tapetată în prealabil cu hârtie de copt. Fiecare cupă trebuie să fie 3/4 plină.
6. Se coc pentru 20-22 de min la 200C.


Poftă bună!
Liana

7 comentarii:

  1. Mmmm, delicioase!! Vreau si eu cateva ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te aşteptăm la masă când mai facem :)

      Ștergere
  2. Arata foarte bine! Merg cu un pahar cu lapte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt eu mare bautoare de bere, dar cred ca ai perfecta dreptate.

      Ștergere
    2. Ha ha, eu am citit 'bere' in loc de 'lapte'. Dar merg si si

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips