joi, 6 martie 2014

Salată de broccoli şi rodie


























Ce poţi face cu o căpăţână de broccoli, o rodie, un morcov şi o mână de nuci? O salată delicioasă, destul de săţioasă. Broccoli îi dă consistenţă, nucile partea mai uleioasă, rodia e puţin acră, iar morcovul dulce, toate gusturile îmbinându-se perfet. Să aveţi poftă!




Ingrediente:
- 1 căpăţână mică de broccoli
- 1/2 rodie
- 1 morcov
- 1 mână de nuci

Paşii:
1. Se spală broccoli şi morcovul. Broccoli se desface în înflorescenţe mai mici. Morcovul se curăţă şi se dă pe răzătoarea mare sau se taie mărunt. Rodia se decojeşte şi i se desfac seminţele separat. Cel mai bine faceţi acest lucru sub apă.
2. Se pune apă într-o cratiţă, pe foc, iar când aceasta fierbe se întroducere broccoli în apă pentru 1 minut.
3. Inflorescenţele de broccoli scurse se amestecă cu seminţele de rodie, cu morcovul şi nucile.
4. Puteţi adăuga dressing, eu însă nu am folosit nimic, deoarece aşa îi place ungurului meu.

Verdict: Excelentă.

Poftă bună!
Laura

4 comentarii:

  1. Foaaarte frumoasa salata, colorata, crocanta, superba! Astept sa-mi treaca lenea,sa-mi fac si eu :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Liana draga! Pentru o asa salata iti trece lenea sigur :P

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips