miercuri, 30 aprilie 2014

Bomboane din curmale şi cocos


Aceste bomboane sunt foarte dulci, deşi nu au niciun pic de zahăr. Această reţetă "raw vegan" aparţine Gabrielei de la Culoare şi savoare, deşi am adăugat puţină nucă în plus, pe lângă reţeta prezentată. O trimit gazdei de luna aceasta a provocării secrete, Monica Horoiu, provocare iniţiată de Ama.
   




























Ingrediente:
- 150 g curmale
- 200 g nucă de cocos
- 50 g nucă

Paşii:
1. Curmalele se hidratează în apă sau lapte, timp de 2 ore.
2. Ulterior, se scot sâmburii şi se mărunţesc la robot, împreună cu 100 g nucă de cocos şi nuca.
3. Compoziţia formată se rostogoleşte în restul de nucă de cocos.

Verdict: Foarte, foarte bune. O variantă mai bună la bomboanelor cumpărate, pline de zahăr şi E-uri.

Poftă bună!
Laura

6 comentarii:

  1. Ce super!! Imi plac maxim si curmalele si cocosul ! Le voi incerc si eu !

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt minunate aceste bomboane! Multumesc Laura pentru reteta aleasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu le-am incercat si mi-au placut foarte mult! Foarte frumoasesi pozele!Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Flory! Din pacate era cam innorat cand le-am facut si asta se vede si in poze :P

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips