joi, 15 mai 2014

Sandwich cu cașcaval, la tigaie (Grilled Cheese Sandwich)

Fac acest fel de sandwich cât de des pot (la fel ca și sandwichurile calde). Sunt mult mai bune decăt un sandwich rece (sau la temperatura camerei :)))  dar și mai bune decât sandwichurile cumpărate/comandate.




Se asamblează ca un sandwich obișnuit dar se pune mai mult cașcaval iar la final se prăjește puțin, pe ambele părți, într-o tigaie. Dacă aveți o tigaie anti-aderentă, puteți chiar renunța  la ulei. 







Ingrediente:
- 4 felii de pâine
- 1 bucată cașcaval
- câteva felii șuncă
- 1 lgț muștar
- 1 roșie
- castraveți murați
- unt/untură/ulei pentru tigaie

Pașii:
1. Se unge una din feliile de pâine cu muștar. Cealată se poate unge cu pasă de ardei.
2. Se așează feliile de cașcaval. Se pune șunca, castraveții și roșia tăiată felii.Se mai pune un strat de cașcaval. Se pune cealată felie de pâine peste.
3. Se unge tigaia cu puțin ulei/untură/unt și se încălzește. Se pune sandwichul în tigaie iar apoi se pune capacul.
4. Se prăjește la foc mediu, câteva minute pe fiecare parte, până devine auriu.

Verdict:
Foarte bun și sățios. Singura problemă, de această dată, a fost că nu am pus destul cașcaval.


Poftă bună!
Liana

6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Acum și eu aș avea nevoie de unul căci sunt la serviciu ;)

      Ștergere
  2. Comand 4 sandwich-uri cu extra cheese !:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) M-am gândit de multe ori, să știi, să-mi deschid o ”sandwicherie”. Cred că ar avea succes aceste sandwichuri.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips